Početna  /  Bileća: Srđan Rogan nema podšku PDP-a, slijedi mu isključenje iz stranke
Hercegovina

Bileća: Srđan Rogan nema podšku PDP-a, slijedi mu isključenje iz stranke

BILEĆA – Opštinski odbor PDP-a u Bileći donio je odluku da odbornik ove stranke Srđan Rogan nema saglasnost partije da sa aktuelnim načelnikom Miljanom Aleksićem dogovara niti na bilo koji način zagovara ulazak u koaliciju sa SNSD-om, zaključeno je na sinoć održanoj sjednici Opštinskog odbora PDP-a u Bileći.

Srđan Rogan (Foto: Moja Hercegovina)

Kako je navedeno u saopštenju za javnost , Opštinski odbor PDP-a Bileća je uz samo jedan glas protiv odlučio da se ne potpisuje koalicioni sporazum sa aktuelnim načelnikom i strankama okupljenim oko SNSD-a radi formiranja skupštinske većine u opštinskom parlamentu.

Ljubiša Krunić predsjednik regionalnog odbora  PDP-a, za “Moju Hercegovinu” je rekao da je rukovodstvo sinoć donijelo odluku da će Srđana Rogana isključiti iz stranke ukoliko on na predstojećoj sjednici bude glasao sa predstavnicima SNSD-a i ostalih partija okupljenih oko ove stranke.

“Srđan Rogan je mislio da će nešto dobro učiniti za Bileću ako pruži podršku načelniku Miljanu Aleksiću. Uz svo uvažavanje načelnika opštine Bileća, mi smo mu sinoć pokušali objasniti da je taj čovjek zadužio opštinu 20 miliona, te shodno tome Srđan Rogan ne može spasiti Bileću ulaskom u koaliciju sa njim. On je sinoć izrazio kajanje zbog svoje odluke”, pojasnio je Krunić.

Ljubiša Krunić (FOTO: Moja Hercegovina)

No međutim, izgleda da sinoćnji sastanak baš i nije urodio plodom, budući da je Srđan Rogan za naš magazin još jednom potvrdio da ,ne samo da se ne kaje zbog odluke, već će na sljedećoj sjednici svoju punu podršku da pruži načelniku Miljanu Aleksiću.

“Moj stav je jasan i konačan. Ostajem pri onome što sam rekao juče. To je definitivna stvar. Apsolutnu podršku ću pružiti načelniku Miljanu Aleksiću”, izričit je Rogan.

Milena Koprivica

0 Shares
0 Shares
Copy link