Početna  /  Begić tvrdi da mu je Radović prijetio, Radović odgovorio da je Begić prvi uputio prijetnje (FOTO PREPISKA)
Izdvajamo Republika Srpska

Begić tvrdi da mu je Radović prijetio, Radović odgovorio da je Begić prvi uputio prijetnje (FOTO PREPISKA)

Narodni poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Milan Radović sinoć mi je prijetio da će me ubiti, rekao je bivši poslanik PDP-a u Skupštini grada Banjaluke Ivan Begić. Begić svoje optužbe potkrepljuje prepiskom sa aplikacije Whatsup. Milan Radović je u svom odgovoru na ove optužbe rekao da je Begić prvi prijetio njemu i priložio dio prepiske sa iste aplikacije.

U saopštenju se navodi da je Radović uputio ozbiljnje prijetnje Ivanu Begiću, prijeteći mu da će žaliti dan kada se rodio, da pređe ulicu kada ga vidi jer će biti bolno, da će stvari uzeti u svoje ruke kada zakažu pravda i pravo.

“Ovaj narodni poslanik u pokušaju, očito teško pijan ili nadrogiran mi je prijetio ubistvom. Moram priznati da cijelu noć nisam spavao jer sam na svaki šum koji mi se desio u kući reagovao u strahu da ovaj kriminalac mi nešto ne uradi. Danas ću ga naravno prijaviti policiji i Tužilaštvu od kojih ne očekujem da urade išta, znajući da para vrti gdje burgija neće”, rekao je Begić.

Begić dodaje da poziva Predsjedništvo SDS-a da isključi spodobu kakav je Radović te njega da vrati mandat narodnog poslanika, a institucije koje treba da zaštite njegovu sigurnost to počnu i da rade.

“Takođe, pozivam nadležne institucije da ispitaju navode medija o 20 miliona maraka koje je Milan Radović podigao u Sberbanci, te utvrde porijeklo tog novca”, rekao je Begić.

Ivan Begić nije ništa drugo već jedan običan manipulator koji je iskoristio svoju poziciju u PDP-u da postane vlasnik dva portala koje koristi za obračun sa onim za koje smatra da treba, poručio je narodni poslanik u NS RS Milan Radović u odgovoru na Begićeve tvrdnje da mu je prijetio.

“Prvi mi je poslao prijeteće poruke, a objavio je niz laži o meni: prvo me je optužio za svoj homoseksualni snimak, da bi zadnje što je objavio i izmislio laž da sam podigao veliki iznos novca sa Sberbanke i to čak 20 miliona KM. Svakako će doći vrijeme da odgovara za sve”, dodaje Radović.

Radović kaže da će na svaku prijetnju ili napad žestoko da reaguje.

“Čudi me da uopšte može i da spava zbog laži i manipulacija koje svakodnevno produkuje preko svoji portala Banjaluka-24 i Insajder in. Kada je već tako pošten neka javno objavi odakle mu novac za kupovinu i finansiranje tih portala ili da policija istraži”, poručio je Radović.

Radović dodaje da mu je Begić prvi prijetio. Poruka koju Radović pominje a u kojoj stoji: Još jednom me spomeni bilo kome u gradu, frizeru, svojim kriminalcima, krvi ću ti se napiti, vidi se i u skrinovima koje je medijima predao Ivan Begić.

“Prvi mi je poslao poruku da će mi se ‘krvi napiti’. O kakvom se manipulatoru radi najbolje govore poruke u kojima laže da mu je majka umrla i da nema šta da jede”, zaključio je Radović.

Izvor: Nezavisne

0 Shares
0 Shares
Copy link