Početna  /  U Gacku oduzete cigarete, jedno lice uhapšeno
gacko Hercegovina

U Gacku oduzete cigarete, jedno lice uhapšeno

GACKO – Policijci u Gacku uhapsili su juče lice inicijala S. Đ. kod koga su, prilikom pretresa vozila, kuće i pomoćnih prostorija pronašli 129 boksova različitih vrsta cigareta bez akcizne markice, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Trebinje. 

policija

Policijski službenici Policijske stanice Gacko su juče, u ranim jutarnjim časovima sproveli operativno-taktičku mjeru i radnju opservaciju sa zasjedom kojom prilikom su kontrolisali putnički automobil marke „Renault“, tip „Clio“ kojim je upravljalo lice inicijala S.Đ. Prilikom pregleda vozila policijski službenici su uočili da lice prevozi cigarete, nakon čega su isto lice lišili slobode i izvršili pretres kuće i pomoćnih prostorija kao i putničkog automobila”, navodi se u saopštenju.

Protiv lica inicijala S.Đ. će Okružnom tužilaštvu u Trebinju biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Nedozvoljena trgovina“.

Centar javne bezbjednosti Trebinje je evidentirao ukupno dva krivična djela „Nedozvoljena trgovina“ od početka godine, a ukupno je oduzeto oko 150 boksova različitih vrsta cigareta.

29 Shares
29 Shares
Copy link