Početna  /  Tribina SNSD-a u Bileći: Bileća dobar primjer saradnje lokalne i republičke vlasti
bileća Hercegovina Vijesti

Tribina SNSD-a u Bileći: Bileća dobar primjer saradnje lokalne i republičke vlasti

BILEĆA – Predsjednik Republike Srpske i SNSD-a Milorad Dodik kazao je da je Bileća pravi primjer dobre saradnje lokalne i republičke vlasti, što je doprinijelo da, bez značajnih resursa, na vlastitim potencijalima, povrati život i dostojanstvo.

Foto: Moja Hercegovina
Foto: Moja Hercegovina

Dodik je boravio u Bileći gdje je danas održana centralna tribina SNSD-a na kojoj su pored kandidata za načelnika ispred ove stranke, predstavljeni i kandidati za odbornike.

Predsjednik Dodik je kazao kako je Bileća na čelu sa načelnikom Miljanom Aleksićem riješila brojne infrastrukturne probleme, ali da je preostalo da se još riješi problem naknade za potopljeno zemljište.

Vaš načelnik Aleksić ne priča mnogo, ali kad nešto odluči, nema vlade koja bi ga zaustavila. Sve tekuće problem najbolje može može riješiti SNSD, koji će i naredne četiri godine predvoditi Aleksić sa svojim timom, koji će znati da prepozna šta je potrebno ovoj lokalnoj zajednici da bi se razvijala i da se iz nje ne bi raseljavali. Znam da u Bileći nije lak život, znam da nije jednostavno. Znam da, kao Gacko i Trebinje nemate elektrane, ali to može da vas umrtvi za neke druge šanse. No, vi ste šanse našli u nekim druim stvarima. Drago mi je što smo konačno riješili problem odvodnog kanala, kako bi se ovaj dio Bileće sačuvao od potapanja “, rekao je Dodik.

Foto: Moja Hercegovina
Foto: Moja Hercegovina

Dodik je naglasio da očekuje veliku pobjedu SNSD-a na predstojećim lokalnim izborima, te dodao da procjenu da će pobijediti u 60 odsto opština u Republici Srpskoj, treba korigovati na više.

Istakao je da Bileća predstavlja jedo od važnijih mjesta u Republici Srpskoj.

Aktuelni načelnik Bileće i ponovni kandidat SNSD-a za načelnika Bileće Miljan Aleksić u svom obraćanju okupljenim građanima rekao je je u svom mandatu najponosniji na to što su uspjeli da zaposle oko 500 ljudi sa biroa, ali i zbog brojnih projekata koje su, kako tvrdi, realizovali u proteklom periodu.

Aleksić se zahvalio Dodiku i republičkim vlastima na podršci u prethodne četiri godine, izražavajući nadu da podrška neće izostati ni u narednom mandatu.

Foto: Moja Hercegovina
Foto: Moja Hercegovina

Narodni poslanik iz Bileće Radovan Vuković istakao je da su u posljednje četiri godine u Bileći napravljeni veliki koraci, te pozvao građane da glasaju za Miljana Aleksića jer je on, kako je kazao Vuković, “veliki čovjek, privrednik i humanista”.

Zaposlio je 500 ljudi, otvarao je privredne objekte i zaista mu veliko hvala za to. Govorili su mu kako je potrošio, popio i pojeo 100 hiljada maraka za četri godine. Ja mislim da je on potrošio i 500 hiljada maraka u te svrhe, ali je potrošio svoj novac. On to sve plaća, nikada ne troši državni novac i zato treba za Miljana Aleksića glasati 2. oktobra i nastaviti gdje smo stali”, poručio je Vuković.

Radovan Vuković )Foto: Moja Hercegovina)
Radovan Vuković )Foto: Moja Hercegovina)

Tribini u Bileći, između ostalih, prisustvovali su i direktor Hidroelektrana na Trebišnjici Gordan Mišeljić, direktor HE “Dabar” Radivoje Bratić, narodni poslanik Ilija Tamindžija i ostali članovi i simpatizeri SNSD-a.

Nikolija Bjelica

134 Shares
134 Shares
134 Shares
Copy link