Početna  /  Tijana Bošković: Sigurna sam da možemo da pobijedimo
bileća Hercegovina

Tijana Bošković: Sigurna sam da možemo da pobijedimo

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije doputovala je u kineski grad Čangšu, nedaleko od Šangaja, gdje će trenirati do 31. jula prije odlaska na Finalni turnir Gran prija u Nanđingu.

Tijana Bošković

Srbija će na Fajnal siksu, od 2. do 6. avgusta igrati u grupi sa Italijom i SAD, dok su u drugoj Kina, Brazil i Holandija.

Jedna od najboljih srpskih odbojašica, Bilećanka Tijana Bošković, zadovoljna je dosadašnje urađenim poslom i prvim mjestom poslije tri vikenda Gran prija, ali ističe da ima prostora za napredak.

“Rezultati pokazuju kako smo se pripremale za završni turnir, sva tri vikenda odradili smo kako treba, osvojili prvo mjesto, ali ima mjesta za napredak. Svi željno isčekujemo Fajnal siks, grupa nam je jaka, ali sam sigurna da možemo da ih pobijedimo”, rekla je Bošković.

Njena saigračica Teodora Pusić svrstala je Srbiju među glavne kandidate za osvajanje prvog mjesta na završnom turniru.

“Imamo sedam dana da se odmorimo u Kini i ujedno dobro pripremimo. Svaka ekipa koja se plasirala nije slučajno tu, ali samim našim plasmanom sa prvog mjesta svrstava nas među favorite”, poručila je Pusić.

Srpske odbojkašice protiv SAD otvaraju turnir 2. avgusta od 9 sati po našem vremenu, dok se dva dana kasnije sastaju sa Italijom u istom terminu.

Plasman u polufinale obezbijediće po dvije najbolje selekcije iz obje grupe.

0 Shares
0 Shares
Copy link