Početna  /  Sutra ”Trebinje za Boška” – Pokažimo humanost, budimo dio Humanitarnog bazara!
Izdvajamo Trebinje

Sutra ”Trebinje za Boška” – Pokažimo humanost, budimo dio Humanitarnog bazara!

Na Trgu slobode u Trebinju, sutra od 9:00 do 16:00 održaće se Humanitarni bazar. Sav prihod od prodaje artikala biće uplaćen za liječenje Boška Guglete, bebe rođene 2021. godine kojoj je dijagnostikovana spiralna mišićna atrofija. ”Trebinje za Boška” – sjajna prilika da pokažemo humanost i pomognemo da mali Boško pobijedi tešku i progresivnu bolest!

Neformalna grupa građana, podstaknuta primjerom Humanitarnog bazara RS odlučila je da na isti način, kroz formu bazara, pomogne liječenje sedmomjesečnog Boška Guglete iz Novog Sada, kojem je sa tri mjeseca otkrivena spiralna mišićna atrofija tip 1.

”Liječenje koje se pokazalo kao izrazito uspješno i koje je glavni cilj borbe je genetska terapija Zolgensma. Ova terapija je najskuplja na svijetu i nedostižna je običnom čovjeku. Pozivamo sve ljude dobre volje da daju svoj doprinos, svaka pomoć znači novu nadu. Bazar će se održati u srijedu, 11.8. tekuće godine, na Trgu slobode, u vremenskom periodu od 9 do 16 časova. Molimo Vas da budete humani i zajedno sa nama doprinesete liječenju malog Boška. Sav novac koji se prikupi biće uplaćen na Boškov račun i objavljen javno.” – rekla je za naš magazin Tanja Jokanović Puhalo, jedna od organizatorki sutrašnjeg Humanitarnog bazara.

Nema razloga da sutra svi oni koji budu u Trebinju ne daju svoj doprinos i u skladu sa svojim mogućnostima daju doprinos i pomognu liječenje Boška Guglete. Pokažimo humanost – budimo dio Humanitarnog bazara ”Trebinje za Boška”!

 

 

 

0 Shares
0 Shares
Copy link