Početna  /  Suđenje Trebinjcu Spasu Milišiću počinje 3. jula
Hercegovina

Suđenje Trebinjcu Spasu Milišiću počinje 3. jula

TREBINJE – Na pretpretresnom ročištu u Okružnom sudu u Trebinju odlučeno je da će 3. jula početi suđenje Spasu Milišiću koji se tereti da je ubio svog sugrađanina Nemanju Šupljeglava, saopšteno je iz ove pravosudne institucije.

Okružni sud u Trebinju Foto: Moja Hercegovina

Tokom glavnog pretresa, čiji je početak zakazan za 11.00 časova, biće pročitana optužnica, date uvodne riječi i ispitano pet svjedoka optužbe.

Nastavak glavnog pretresa zakazan je za 9. jul sa početkom u 11.00 časova, na kojem će biti nastavljeno ispitivanje svjedoka.

Optužnicom Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju, Milišić se tereti da je 11. februara oko 2.55 časova u trebinjskom ugostiteljskom objektu “Merlot” na podmukao način ubio sugrađanina Nemanju Šupljeglava, te teško povrijedio Peru Miloševića.

Istom optužnicom optuženom se stavlja na teret da je neovlašćeno držao i nosio vatreno oružje i municiju i to pušku M-48 napunjenu sa pet metaka i metkom u cijevi, lovačku pušku “zastava Jugoslavija” napunjenu sa dva patrona, 10 metaka i lovački pojas zelene boje sa 10 lovačkih patrona.

Optuženom se stavlja na teret i da je neovlašćeno, radi prodaje, držao biljnu smolu hašiš u količini od 37,3 grama.

0 Shares
0 Shares
Copy link