Početna  /  Srušila se bina na koncertu Miroslava Ilića u Istočnom Sarajevu
Republika Srpska

Srušila se bina na koncertu Miroslava Ilića u Istočnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO –  Večeras se na koncertu Miroslava Ilića u Istočnom Sarajevu srušila bina. Kako saznaje N1 televizija, povrijeđene su četiri osobe.

bina-koncert-ist-sarajevo
Sa lica mjesta (Foto: N1 televizija)

“Četiri osobe su povrijeđene nakon što je vjetar srušio konstrukciju bine u Principovom parku u Istočnom Sarajevu”, potvrdila je za N1 Danka Tešić, portparolka CJB Istočno Sarajevo.

Naime, koncert Miroslava Ilića koji nije povrijeđen prilikom pada konstrukcije, se održavao povodom proslave Dana Republike Srpske.

Inače, Istočno Sarajevo je bilo pod pojačanim policijskim nadzorom povodom proslave Dana Republike Srpske, a za centralni program planiran je vatromet i upravo koncert Miroslava Ilića.

About the author

Moja Hercegovina

3 0 komentara

Click here to post a comment
    • Policija nesposobna za bilo sta a kamoli da otkrije diverziju.Svaki policajac po 100kg ima.Postoji samo Specijala RS tj njih par koji su tu da sacuvaju Dodika i mafiju oko njega ovo ostalo sve staro,debelo,nesposobno.

  • http://www.mtv.com.hr/datastore/imagestore/original/1307397924guetta_bina_twitter.jpg – Srusila se bina i u BG na Kalemegdanu za vrijeme koncerta DJ Davida Guette! Danas drzavu vode razn razne budale i sto si veci debil vece su ti sanse da budes politicar pa je tako isto i sa organizacijom koncerata kojim se bave svaki debili zato to nije nista cudno. Samo mi nije jasno kako su mogli na otvorenom da odrze koncert po ovoj zimi….zar nisu imali neku salu???