Početna  /  “Smotuljci” Draško Sikimić – knjiga u koju se jednostavno zaljubiš (VIDEO)
Kultura

“Smotuljci” Draško Sikimić – knjiga u koju se jednostavno zaljubiš (VIDEO)

Poznata bh. blogerka, Hana Kazazović, u internet svijetu poznatija kao CyberBosanka, uradila je video osvrt na knjigu “Smotuljci”, autora Draška Sikimića iz Ljubinja, u kome je kroz svoju popularnu rubriku “čitaj sa mnom” prikazala zbog čega toliko voli ovu knjigu, čije je drugo izdanje izašlo iz štampe prije nekoliko dana. Njen blog vam prenosimo u cjelosti.

hana-smotuljci.png

Možda ćete misliti da pretjerujem, ali potpuno sam sigurna da je knjiga “Smotuljci” autora Draška Sikimića jedna od najboljih koje ću pročitati u ovoj godini. Znala sam to nakon samo nekoliko pročitanih stranica, jednostavno smo kliknuli, odnosno ja sam se zaljubljivala u svaku sljedeću pročitanu rečenicu.

Čitam je od kako je kod mene stalno i sumnjam da ću uskoro prestati. Prosto, Draško je napisao pravo malo blago. Uspio je reći puno sa tako malo rečenica, a to je prava majstorija.

Snimila sam ovaj video osvrt na Smotuljke i u njemu pročitala nekoliko meni omiljenih djelića, jer mi je to najbolji način da vam pokažem zašto mi se sviđaju.

A svi koje zanima knjiga više informacija o tome kako do nje možete naći na https://www.facebook.com/smotuljci/

Preuzeto sa bloga CyberBosanka / Autor: Hana Kazazović

47 Shares
Copy link
Powered by Social Snap