Početna  /  Sedmo nebo položilo ispit zrelosti
Hercegovina Trebinje

Sedmo nebo položilo ispit zrelosti

TREBINJE – Večeras je u prepunoj maloj sali Doma mladih u Trebinju održana zanimljiva i kvalitetna svirka autorskog benda ”7. nebo”. Čitaoci “Moje Hercegovine” već su upoznati sa radom ovog mladog i perspektivnog benda, koji su uspješno ”probili led” i premijerno se predstavili trebinjskoj publici.

U publici su se mogli vidjeti i stari i mladi, kao i muzičari iz Trebinja koji su svojim prisustvom podržali nove muzičke snage. Momci sa sedmog neba su, iako prvi put doživjeli susret sa publikom, iskusno koncert počeli sa dvije obrade, da bi, kad se publika već dobro zagrijala, prezentovali svoj autorski rad. Dobar zvuk, odlična energija, dosta dobra uvježbanost i rutina scenskog nastupa, koju nemaju ni neki mnogo iskusniji bendovi, pružili su mnogobrojnoj publici zaista fenomenalnu noć.

Od ”kulise u zemlji čuda”, preko ”slobode”, pa sve do ”sedmog neba”, posljednje pjesme koju su momci izveli na bis, razmjena energije je bila nesvakidašnja, nakon svake odsvirane pjesme, momci su nagrađeni frenetičnim aplauzima i urlicima, a sudeći po njihovo debi nastupu, posustala trebinjska rok scena dobila je novu zvijezdu. Nakon svirke i primanja čestitki, momci su za portal Moja Hercegovina podjelili utiske sa prvog nastupa.

Ma, bilo je mnogo bolje nego što smo očekivali, publika nas je zaista prijatno iznenadila i dala nam podršku koju ni u snu nismo mogli zamisliti. Ljudi koji su došli da nas čuju ne znaju naše pjesme ali su skakali i pjevušili, to je super”, rekao je Mitar za naš magazin.

Sve super, prvi nastup, pa ovoliko publike, ova podrška nam mnogo znači, daje nam snagu i energiju da nastavimo dalje sa autorskim radom”, zadovoljno kaže Dobroslav.

Najmlađi u bendu, trinaestogodišnji bubnjar Milan Pikić je do juče imao visoku temperaturu, i to onu Cecinu nezgodnu, 39 sa 2, ali srećom povukla se, pa su mogli punim kapacitetom pružiti publici svoj maksimum.

Ma temperatura je prošlost, danas je 36, juče je bilo zategnuto ali eto, sve je super prošlo. Hvala publici što nas je podržala na ovaj način i u ovolikom broju”, kazao je Milan.

Momci sa sedmog neba su definitivno pokazali veliku zrelost u pristupu, ogroman talenat i čeličnu volju, a to je zasigurno recept pomoću kojeg će još dugo svirati, na radost svih poklonika rokenrola.

Igor Svrdlin

101 Shares
101 Shares
101 Shares
Copy link