Početna  /  Objavljen prvi zvanični turistički promo spot Trebinja (VIDEO)
Hercegovina

Objavljen prvi zvanični turistički promo spot Trebinja (VIDEO)

Turistička organizacija Trebinje u saradnji sa Ministarstvom trgovine i turizma Republike Srpske, realizovala je prvi zvanični promotivni video Trebinja, a spot je sinoć premijerno prikazan u dvorištu Muzeja Hercegovine. Iz Turističke organizacije Trebinje kažu da su, radeći na ovoj turističkoj razglednici Trebinja, željeli ponuditi nešto drugačiji promo spot, sa akcentom na dušu i gostoprimstvo Trebinja i njegovih stanovnika. Reakcije na portalima i društvenim mrežama su različite a kreću se od oduševljenja do razočarenja. Kakvi su vaši utisci?

Foto: Screenshot

Turistička organizacija grada Trebinja u saradnji sa Ministarstvom trgovine i turizma i turizmom Republike Srpske realizovala je prvi zvanični promotivni video Trebinja. Glumci u spotu su stanovnici Trebinja, a iz Turističke organizacije poručuju da su željeli snimiti nešto drugačiji video, spot u kojem će akcenat biti na znamenitostima, ali i na gostoprimstvu i duhu Trebinja i njegovog stanovništva. Trebinje u posljednjih 5-6 godina, kako tvrde zvaničnici, doživljava svoj turistički procvat, a prema zvaničnim podacima iz godine u godinu Trebinje ima oko 40% turista više. Mnogi se ne bi složili sa ovom konstatacijom, tvrdeći da je u posljednje 2-3 godine prisutan značajan pad kad je u pitanju broj turista. Možda je baš zato promotivni video izašao u pravi čas, kako bi se broj turista zaista povećao.

Foto: Screenshot

Reakcije na promotivni video su različite, mnogi su oduševljeni ovim spotom urađenim u vrhunskoj produkciji, dok sa druge strane ima i onih koji nisu zadovoljni ovakvom prezentacijom, ističući, između ostalog, da nisu prikazani neki bitni segmenti Trebinja, kao i to da je zanemarena multikulturalnost, dok pojedini na društvenim mrežama komentarišu kako je spot nabacan kadrovima, bez neke posebnosti i povezanosti. Pogledajte prvi zvanični turistički video grada na Trebišnjici i ostavite svoje utiske u komentaru.

Nadležni vjeruju da će turistički promo video podstaći mnoge da posjete Trebinje, neke da posjete Trebinje prvi put, a onda i da se vraćaju, kao i da one koji su posjećivali Trebinje podsjete na ljepote i znamenitosti ovoga, po mišljenju mnogih, jednog od najljepših gradova Bosne i Hercegovine.

 

119 Shares
119 Shares
119 Shares
Copy link