Početna  /  Nova žrtva smrzavanja u BiH, u Zvorniku pronađeno beživotno tijelo
Bosna i Hercegovina Republika Srpska

Nova žrtva smrzavanja u BiH, u Zvorniku pronađeno beživotno tijelo

Beživotno tijelo osobe inicijala M.P. (43) iz Zvornika pronađeno je 9. januara, ispred pomoćnog objekta u naselju Bair, kod Zvornika.

stop_policija-1024x681

Uviđaj su obavili policijski službenici Centra javne bezbjednosti (CJB) Zvornik, u prisustvu dežurnog mrtvozornika Opšte bolnice u tom gradu.

Iz policije danas navode da je utvrđeno da je smrt nastupila smrzavanjem, usljed niske temperature, te da nema tragova koji upućuju na elemente krivičnog djela.

U posljednjih nekoliko dana ovo je četvrta žrtva smrzavanja u RS-u.

Muškarci s područja Banje Luke i Ribnika preminuli su 7. januara ove godine, usljed smrzavanja, potvrđeno je juče u CJB Banja Luka.

Tijelo osobe inicijala S.P. (65) iz Banje Luke pronađeno je 7. januara poslijepodne ispred kuće u Ulici Koste Vojinovića. Istog dana u Donjem Ratkovu kod Ribnika je pred kućom pronađeno tijelo osobe inicijala D.S. (71).

Iz policije navode da je mrtvozornik utvrdio da je smrt u oba slučaja nastupila zbog niske temperature.

Beživotno tijelo starca inicijala V.Š. (88) pronašli su lovci 2. januara ujutro na makadamskom putu u mjestu Sokoli na području Foče.

Uviđajem je konstatovano da na tijelu nema tragova nasilja te da je smrt, najvjerovatnije, nastupila smrzavanjem jer je temperatura bila -15 stepeni celzijusa, saopšteno je tada iz CJB Istočno Sarajevo.

Starac je bio oskudno obučen i bez obuće.

0 Shares
0 Shares
Copy link