Početna  /  Nikšić: Maturant ranio maturanta
Crna Gora Vijesti

Nikšić: Maturant ranio maturanta

NIKŠIĆ – Ispred Svadbenog salona, u Ulici „18. septembar“, sinoć oko ponoći došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen Vukašin Krunić (19), maturant Gimnazije „Stojan Cerović“.

Ilustracija

Kako saznaje portal Onogošt, u njega je iz pištolja pucao takođe maturant Gimnazije, Stefan Perović (19) i tom prilikom nanio mu prostrijelnu ranu u predjelu ispod koljena, nakon čega je mladić prebačen u nikšićku Opštu bolnicu, gdje mu je ukazana pomoć.

Nakon uviđaja ispred Svadbenog salona pronađene su dvije pištoljske čaure, a Perović, koji je tokom noći lišen slobode, priznao je da je pucao u Krunića.

Maturanti Gimnazije sinoć u Svadbenom salonu napravili žurku povodom kraja školovanja.

U jednom trenutku došlo je do svađe i tuče, a potom i pucnjave.

„Policija je brzo došla. Jednog mladića je prevezla Hitna, a potom sam vidio da je jedan metak pogodio i moj automobil koji je bio parkiran ispod prozora stana u kojem živim“, naveo je čitalac Onogošta.

Nezvanično saznajemo da se Perović posvađao sa više učenika, te da je u pucnjavi ranjen Krunić koji nije učestvovao u svađi i tuči, već se zadesio u blizini događaja.

Pištolj kojim je izvršeno krivično djelo pronađen je i biće proslijeđen u Forenzički centar u Danilovgradu radi vještačenja.

0 Shares
0 Shares
Copy link