Početna  /  Nenad Vukoje kandidat SNSD-a za načelnika opštine Bileća
bileća Hercegovina

Nenad Vukoje kandidat SNSD-a za načelnika opštine Bileća

Večeras je u bilećkom Domu kulture predstavljen kandidat SNSD-a za načelnika opštine Bileća Nenad Vukoje, uspješni hercegovački privrednik, vlasnik mljekare “Pađeni”.
Vukoje je rekao novinarima da će, ukoliko postane načelnik, nastojati da se u ovoj opštini popravi stanje, da se izgradi infrastruktura koja će zadovoljiti i mlade i stare, te da će se maksimalno angažovati za boljitak opštine Bileća.
On je istakao da postoji mnogo toga što treba uraditi i završiti, dodajući da će nastojati da se otvaraju nova radna mjesta i da se mladi zadrže u ovoj lokalnoj zajednici.

– Smatram da mogu da pomognem ovoj opštini više nego što sam do sada uradio i zbog toga bih se prihvatio da okrenemo situaciju na bolje i pokušamo da zadržimo što više naroda u Bileći, da se ne seli u druga mjesta, da ne mora naša omladina da ide da traži bolje, nego da ostaje ovdje – izjavio je Vukoje novinarima.

Član Predsjedništva SNSD-a Boris Pašalić, koji je prisustvovao večerašnjoj promociji kandidata za načelnika opštine Bileća i odborničke liste, rekao je da je Vukoje odličan kandidat, te izrazio zadovoljstvo što SNSD ima kandidata koji se dokazao u privredi i koji je svojim zaslugama uspio da izgradi važnu firmu.

– Ne treba imati sumnju da, ako je sa svojih 10 prstiju izgradio takav kapacitet, ne može da uspješno vodi i opštinu Bileća –  rekao je Pašalić.

Opštinski odbor SNSD-a u Bileći promovisao je večeras kandidata za načelnika opštine, kao i kandidate za odborničku listu za predstojeće lokalne izbore koji će biti održani 15. novembra.

Izvor: RTRS

 

9 Shares
9 Shares
Copy link