Početna  /  Herceg Novi: Jedna osoba teško povrijeđena u eksploziji automobila
Crna Gora Vijesti

Herceg Novi: Jedna osoba teško povrijeđena u eksploziji automobila

HERCEG NOVI – Duško Roganović iz Herceg Novog teško je povrijeđen kada je oko 14 sati i 40 minuta eksplodirao automobil koji je vozio u momentu kad je prolazio magistralom blizu autobuske stanice u tom gradu.

(FOTO: Cdm)

“Dežurna služba Centra bezbjednosti Herceg Novi obaviještena je oko 14,40 časova da je na magistralnom putu u blizini Autobuske stanice u Herceg Novom došlo do eksplozije u vozilu koje je bilo u pokretu. U vozilu se, prema informacijama kojima raspolažemo, nalazio D.R. iz Herceg Novog. On je sa povredama transportovan u najbližu medicinsku ustanovu”, saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je obaviješten nadležni tužilac.

“Na licu mjesta će biti izvršen uviđaj, uz prisustvo vještaka za PEH i učešće tima iz Forenzičkog centra. Policija preduzima aktivnosti na utvrđivanju okolnosti nastanka eksplozije kao i svih činjenica u ovom događaju”, zaključuje se u saopštenju.

Inače, Duško Roganović je pravosnažno osuđen 2014. godine na osam godina zatvora zbog ubistva Marka Vesnića iz Beograda, vođe navijača Delija, kao i ranjavanje njegovog kuma Ivana Markovića. To se desilo 24. jula 2009. godine u Igalu.

0 Shares
0 Shares
Copy link