Početna  /  Draško Stanivuković: Kajak terasa će biti porušena i jedva čekam da me tuži Gorica Dodik! (VIDEO)
Izdvajamo Republika Srpska

Draško Stanivuković: Kajak terasa će biti porušena i jedva čekam da me tuži Gorica Dodik! (VIDEO)

Na vanrednoj konferenciji organizovanoj zbog zaprimljene tužbe od strane MUP-a, izgradnja škole u naselju Ada, te rada Skupštine grada Banjaluka, novinarima se obratio gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković.

Poručio je da neće biti zaustavljen, iako ga  MUP Republike Srpske sumnjiči za dva krivična djela- neovlaštenog fotografisanja “Kajak terase” i ugrožavanja sigurnosti porodice Radišić.

„Meni prema ovim krivičnim prijavama prijeti preko 15 godina zatvora. Gospodine Lukač, Vi, koji radite za sestriće i kumove, prema Vama treba biti podignuta optužnica“,  rekao je Stanivuković, te najavio da sutra u 10 časova ide ispred MUP i pozvao građane da to isto učine.

Istakao je da će Kajak terasa biti srušena i da je njegova borba usmjerena protiv svih koji su nelegalno gradili, pa tako, kako kaže, i protiv “Agapea”.

„Jedva čekam da me tuži Gorica Dodik“, rekao je Stanivuković.

Osvrćući se na gradnju škole u Adi, rekao je da su sredstva obezbijeđena, ali da se projekat „koči“ pod izgovorom da nije poslata inicijativa, iako takve tvrdnje nisu tačne, jer je, kako je istakao, to učinio njegov prethodnik u martu prošle godine, a ministrica Natalija Trivić lično na inicijativu odgovorila.

Izvor: BUKA 

0 Shares
Copy link
Powered by Social Snap