Petak, 17.01.2020
More

  Dodiku prijetila osoba porijeklom iz BiH koja dugo živi u Njemačkoj

  Podijeli:

  Pripadnici SIPA maksimalno su bili angažovani da što prije otkriju ko stoji iza prijetnji predsjedavajućem Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku.

  – Upravo zahvaljujući tome veoma brzo je identifikovan osumnjičeni, ali još uvijek nije uhapšen jer se ne nalazi u BiH. U ovoj akciji ostvarena je dobra međunarodna saradnja – rekao je izvor Srpskainfo.

  Prema njegovim riječima riječ je o osobi porijeklom iz BiH, ali koja duže vremena već živi u Njemačkoj.

  – Istraga u ovom slučaju se nastavlja sve dok se ne uhapsi osumnjičeni – potvrdio je naš sagovornik.

  Da posjetimo, 26. novembra u Dodikov kabinet je sa njemačkog broja upućen telefonski poziv, a nepoznata osoba je počela da vrijeđa Dodika i njegove saradnike govoreći “da će ih sve zapaliti“.

  Kako je izvor Srpskainfo rekao prijetnje su upućene zbog postavljanja zastave Republike Srpske u Kabinetu predsjedavajućeg Predsjedništva.

  Podsjetimo da su nedavne prijetnje upućene Milovanu Cicku Bjelici i Obrenu Petroviću takođe povezane sa adresom iz Njemačke.

  Podijeli:

  Izdvojene vijesti

  Podmetnuli mu 80.000 dolara, moraju da plate 5.000 KM

  Radio-televizija Republike Srpske i bivši urednik informativnog programa javnog servisa Siniša Mihailović moraju da plate 5.000 maraka novinaru BN televizije Vladimiru Kovačeviću zbog klevete. Prvostepenu...

  Eko fond “obasjao” MG Sunce

  Novembra mjeseca prošle godine Fond za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske donio je odluku o dodjeli finansijskih sredstava (ukupno tri i po...

  Elektrokrajina nezakonito reklamira privatna preduzeća, krivične prijave protiv odgovornih

  U septembru mjesecu prošle godine, javno preduzeće "Elektrokrajina" je uz račune za električnu energiju distribuiralo i letke fondacije "Djeca nam se rađala", u kojoj...

  POVEZANE VIJESTI