Petak, 17.01.2020
More

  Dodik: Nevini plaćaju ceh dugoročne nestabilnosti u svijetu (VIDEO)

  Podijeli:

  BANJALUKA – Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je saučešće predsjedniku Francuske Fransoa Olandu i francuskom narodu povodom terorističkog napada u Parizu, poručivši da nevino stradali očigledno plaćaju ceh dugoročne nestabilnosti u svijetu, koja je omogućila razvoj grupacija spremnih da izvrše ovakav brutalan napad, objavio je RTRS.

  milorad_dodik_mojahercegovina
  Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik (FOTO: Moja Hercegovina)

  “Uvjeren sam da će međunarodna borba protiv terorizma dati efekte i da samo udružena međunarodna koalicija u tom pogledu može da pomogne, a to znači angažovanje Zapada i Istoka, odnosno i Rusije, EU i SAD i svih zemalja koje imaju procjenu da su ugrožene od radikalnih islamskih grupa koje su spremne da učine ovakve gnusne zločine kakve smo mogli da vidimo u Parizu”, naveo je u telegramu Dodik.

  Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je telegram saučešća francuskom premijeru Manuelu Valsu povodom terorističkih napada u Parizu i istakla da građani Republike Srpske dijele patnju francuskog naroda, koji se našao na udaru najstrašnijeg oblika terorizma.

  “Užasnula nas je i šokirala vijest o seriji terorističkih napada u kojima je poginuo veliki broj nedužnih građana Pariza. U ovom teškom trenutku, građani Republike Srpske dijele patnju francuskog naroda, koji se našao na udaru najstrašnijeg oblika terorizma”, navela je Cvijanovićeva.

  Ona je najoštrije osudila ovaj teroristički zločin, te je u ime Vlade Republike Srpske, svoje ime i u ime građana Republike Srpske, francuskom premijeru i porodicama poginulih, uputila izraze najdubljeg saučešća.

  Podijeli:

  Izdvojene vijesti

  Podmetnuli mu 80.000 dolara, moraju da plate 5.000 KM

  Radio-televizija Republike Srpske i bivši urednik informativnog programa javnog servisa Siniša Mihailović moraju da plate 5.000 maraka novinaru BN televizije Vladimiru Kovačeviću zbog klevete. Prvostepenu...

  Eko fond “obasjao” MG Sunce

  Novembra mjeseca prošle godine Fond za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske donio je odluku o dodjeli finansijskih sredstava (ukupno tri i po...

  Elektrokrajina nezakonito reklamira privatna preduzeća, krivične prijave protiv odgovornih

  U septembru mjesecu prošle godine, javno preduzeće "Elektrokrajina" je uz račune za električnu energiju distribuiralo i letke fondacije "Djeca nam se rađala", u kojoj...

  POVEZANE VIJESTI