Početna  /  Bilećanin vršio nasilje nad porodicom, pa pucao na policajce
bileća Hercegovina

Bilećanin vršio nasilje nad porodicom, pa pucao na policajce

BILEĆA – Prilikom pokušaja sprečavanja porodičnog nasilja u jednoj porodici u Bileći, lice čiji su inicijali A. T. pucalo je iz vatrenog oružja na policajce Policijske stanice Bileća.

policija-rs

Naime, prilikom izlaska na lice mjesta, po zaprimljenoj prijavi da je došlo do verbalnog nasilja u porodici, policijski službenici su primjetili da se lice A.T. udaljava od kuće, upućujući prijetnje po život policijskim službenicima, kao i članovima njegove porodice. Nakon izvjesnog vremena, lice A.T. je pucalo iz automatske puške u pravcu putničkog motornog vozila iza kojeg su bili policijski službenici. Na policijsko naređenje da odbaci oružje, A.T. se oglušio i pobjegao u šumu. Na lice mjesta su odmah izašli i pripadnici Jedinice za podršku Trebinje koji su nakon što se dobrovoljno predalo lišili slobode lice A.T.

U toku je uviđaj na licu mjestu i dokumentovanje sledećih krivičnih djela: „Izazivanje opšte opasnosti“, „Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“ koji se stavljaju na teret ovom licu.

0 Shares
0 Shares
Copy link