Početna  /  Bileća: Učenice Srednjoškolskog centra nagrađene laptopima
bileća Hercegovina

Bileća: Učenice Srednjoškolskog centra nagrađene laptopima

BILEĆA – Učenice Srednjoškolskog centra “Golub Kureš” u Bileći: Biljana Dželetović, Milica Došlo i Violeta Kešeljević školsku 2017./2018. godinu završile su bez izostanaka. Zbog toga su, na prijedlog direktorice Srednjoškolskog centra “Golub Kureš” Zdravke Milićević, a odlukom školskog Odbora, danas nagrađene sa po laptopom.

Nagrađene učenice danas su izrazile zadovoljstvo što je njihov trud prepoznat i  zahvalile za ovu vrijednu nagradu. Kako su istakle, nije im bilo teško dolaziti redovno na nastavu i poručile su da je za dobar uspjeh u školi najvažnije prisustvovati časovima jer se na njima najviše i nauči.

Direktorica Srednjoškolskog centra Zdravka Milićević rekla je da se i ova škola aktivno uključila u projekat smanjenja broja izostanaka koji je pokrenuo Republički pedagoški zavod.

Milićević je danas poručila učenicima da je  važno da redovno dolaze na nastavu i da škola za njih uvijek treba da bude prioritet.

Pored ovih učenica, nagrađeno je i jedno odjeljenje koje je u septembru i oktobru tekuće školske godine zabilježilo najmanje izostanaka. Oni su nagrađeni dvodnevnim izletom i u petak putuju u Beograd gdje će posjetiti Sajam knjiga, pozorište i dva muzeja.

Milena Koprivica

0 Shares
0 Shares
Copy link