Bileća: “Poljoprivredno dobro Vlahinja” pobjednik turnira u basketu

BILEĆA – Ekipa “Poljoprivredno dobro Vlahinja“ pobjednik je 14. tradicionalnog turnira u basketu u Bileći. Oni su večeras u finalnoj utakmici rezultatom 16: 8 pobijedili  ekipu „Kafanica“.

Pobjednici turnira u basketu: Poljoprivredno dobro Vlahinja i Auto metal Babić (Foto: Moja Hercegovina)

U kadetskoj konkurenciji pobjednik turnira je ekipa „Auto metal Babić“ iz Bileće koja je u finalu bila bolja od ekipe „Ćiro“ iz Trebinja. Treće mjesto u konkurenciji kadeta pripalo je ekipi „Nik prom“.

Pored pehara, pobjedničkoj ekipi u seniorskoj konkurenciji  pripala je i novčana nagrada u iznosu  od 800 KM . Drugoplasirana ekipa “Kafanica” nagrađena je novčanim iznosom od 400 KM.

I u kadetskoj konkurenciji, večeras su dodijeljeni pehari i novčane nagrade i to: 150, 100 i 50 KM.

Osim finala u basketu, večeras je održano i finale u šutiranju trojki, a pobjednik ovog takmičenja je Mladen Popara, kome je pripao pehar i novčana nagrada od 100 KM.

Mladen Popara (Foto: Moja Hercegovina)

Nakon finalne utakmice, proglašeni su i najbolji pojedinci. Ta titula u kadetskoj konkurenciji pripala je Darku Koprivici.

Darko Koprivica (Foto: Moja Hercegovina)

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Luka Radmilović.

Luka Radmilović (Foto: Moja Hercegovina)

Završnica turnira u basketu ove godine je zbog kiše održana u Univerzalnoj sportskoj dvorani u Bileći, a u protekla tri dana koliko je trajao turnir, učešće je uzelo 20 ekipa.

Milena Koprivica

Autor