Početna  /  Bileća: Dražen Dunđer i Lazar Kapor pijeskom dotjeranim na konjima popravljali rupe na glavnoj gradskoj ulici
bileća Hercegovina

Bileća: Dražen Dunđer i Lazar Kapor pijeskom dotjeranim na konjima popravljali rupe na glavnoj gradskoj ulici

BILEĆA – Opozicioni odbornici u Skupštini Opštne Bileća i kandidati  za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske,Dražen Dunđer i Lazar Kapor, danas su u centru Bileće pijeskom koji su dotjerali na konjima, popunjavali rupe na glavnoj ulici.

Dražen Dunđer, odbornik Srpske radikalne stranke “Dr Vojislav Šešelj” u bilećkoj Skupštini, novinarima je rekao da se na ovaj postupak odlučio kako bi ukazao na problem da se “kroz Bileću ne može proći zbog raskopanih ulica”.

“Sjećate se moji Hercegovci, naši su stari prije tukli kljenovu koru, da prehrane porodicu ali nisu htjeli da se pokore režimu. Nemojte se ni vi pokoriti režimu. Pogledajte ove mlade generacije, koje samo misle: “Daće nam posao”, gdje su nas dovele, mjesta koja se zapošljavaju na budžetu, gdje su nas dovela, da ne možemo gradom proći”, rekao je Dunđer novinarima.

Lazar Kapor, odbornik kluba “Zvezdano nebo” u bilećkoj skupštini i kandidat NDP-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, rekao je da su odlučili da preduzmu ovu akciju popravljanja gradske ulice zato što se “kroz Bileću ne može proći”.

“Ovo je stvarnost u gradu Bileći, da se ne može proći ni biciklom, a kamoli autom ili kamionom, i evo mi smo organizovali akciju da popravimo put da se može konjima proći”, naveo je Kapor.

Ovaj predizborni performans obezbjeđivala je lokalna policija.

311 Shares
311 Shares
311 Shares
Copy link