Početna  /  Bileća: Branko Aleksić predsjednik Opštinskog odbora DEMOS-a
bileća Hercegovina

Bileća: Branko Aleksić predsjednik Opštinskog odbora DEMOS-a

BILEĆA – Branko Aleksić, dosadašnji odbornik Snage Hercegovine, predsjednik je Opštinskog odbora Demokratskog saveza (DEMOS)  u Bileći, dok je Branka Radmilović potpredsjednica, odlučeno je na osnivačkoj skupštini ove stranke koja se danas održala u Bileći.

Slobodan Šaraba je izabran za predsjednika Regionalnog odbora Demosa.

Prema Aleksićevim riječima, Opštinski odbor Demosa u Bileći će nastojati da doprinese razvoju Bileće najviše kroz oblast turizma, gdje će se kako je istakao, pažnja posvetiti nedovoljno iskorištenom Bilećkom jezeru.

“Prihvatili smo poziv da Snaga Hercegovine pređe u Demos i to ne samo u Bileći nego u cijeloj Hercegovini. Mi smo bili regionalna partija. Demos je u vlasti. Pokušaćemo da to iskoristimo da damo neki doprinos za ovaj grad. Na današnjem sastanku smo  pričali o Bilećkom jezeru pošto je Ministarstvo turizma i trgovine pod okriljem Demosa i želimo da damo neki doprinos Bileći,  a to će biti kroz Bilećko jezero i završetak Ravnogorskog parka”, naveo je Aleksić.

Nedeljko Čubrilović, predsjednik Demosa rekao je danas da će se održavanjem osnivačke skupštine Demosa u Bileći kompletirati izbori rukovodstva  u ovoj stranci. Čubrilović je izrazio zadovoljstvo entuzijazmom građana da učestvuju u radu ove političke partije, naglasivši da će sljedeći lokalni izbori pokazati stvarnu vrijednost Demosa.

Nedeljko Čubrilović (Foto: Moja Hercegovina/arhiv)

“Održavanjem skupštine u Bileći mi privodimo kraju cijeli proces kako bismo mogli da kompletiramo naše predsjedništvo,  formiranjem Regionalnog odbora i izborom predsjednika Regionalnog odbora. Do kraja marta ćemo završiti posao što se tiče skupština a u aprilu možemo da pripremimo prvu sjednicu kompletiranog predsjedništva. Entuzijazam, volja i želja naroda da radi u ovoj političkoj opciji je zaista na zavidnom nivou.Hoćemo da taj entuzijazam zadržimo do prvih lokalnih izbora a ti izbori će pokazati našu stvarnu vrijednost, koliko smo na političkoj sceni Republike Srpske vrijedni”, zaključio  je Čubrilović.

Milena Koprivica

 

 

41 Shares
41 Shares
Copy link