Početna  /  Banjaluka: Banski dvor večeras u bojama zastave Francuske
Republika Srpska

Banjaluka: Banski dvor večeras u bojama zastave Francuske

BANJALUKA – Banjaluka je večeras, kao znak solidarnosti sa građanima Pariza koji su se našli na udaru terorista, osvijetlila Kulturni centar Banski dvor bojama zastave Francuske, kao što su to učinili gradovi širom svijeta.

????????, 14. ???????? /????/ - ???????? je ???????, ??? ???? ???????????? ?? ????????? ?????? ???? ?? ?? ????? ?? ????? ?????????, ??????????? ???????? ?????? ?????? ???? ?????? ??????? ?????????, ??? ??? ?? ?? ??????? ??????? ????? ???????.
Banski dvor u Banjaluci (Foto: SRNA)

“Pridružili smo se gradovima širom svijeta koji su najzanačajnije objekte osvjetlili bojama zastave Francuske kao znak podrške francuskom narodu”, rekao je novinarima gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović, koji je osudio terorističke napade u Parizu.

On je poručio građanima Pariza da nisu usamljeni u borbi protiv terorizma.

“Ovo je bezuman akt, pogotovo uzmajući u obzir činjenicu da su napadnuti objekti u kojima su se okupljali mladi. Svjesno su birane mete i to je upozorenje svima da se aktivno uključe u borbu protiv terorizma”, rekao je Gavranović.

U seriji terorističkih napada u Parizu ubijeno je najmanje 128 ljudi, dok je više od 180 povrijeđenih. Odgovornost za napad preuzela je “Islamska država”.

0 Shares
0 Shares
Copy link