Petak, 17.01.2020
More

  Banjaluka: Banski dvor večeras u bojama zastave Francuske

  Podijeli:

  BANJALUKA – Banjaluka je večeras, kao znak solidarnosti sa građanima Pariza koji su se našli na udaru terorista, osvijetlila Kulturni centar Banski dvor bojama zastave Francuske, kao što su to učinili gradovi širom svijeta.

  ????????, 14. ???????? /????/ - ???????? je ???????, ??? ???? ???????????? ?? ????????? ?????? ???? ?? ?? ????? ?? ????? ?????????, ??????????? ???????? ?????? ?????? ???? ?????? ??????? ?????????, ??? ??? ?? ?? ??????? ??????? ????? ???????.
  Banski dvor u Banjaluci (Foto: SRNA)

  “Pridružili smo se gradovima širom svijeta koji su najzanačajnije objekte osvjetlili bojama zastave Francuske kao znak podrške francuskom narodu”, rekao je novinarima gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović, koji je osudio terorističke napade u Parizu.

  On je poručio građanima Pariza da nisu usamljeni u borbi protiv terorizma.

  “Ovo je bezuman akt, pogotovo uzmajući u obzir činjenicu da su napadnuti objekti u kojima su se okupljali mladi. Svjesno su birane mete i to je upozorenje svima da se aktivno uključe u borbu protiv terorizma”, rekao je Gavranović.

  U seriji terorističkih napada u Parizu ubijeno je najmanje 128 ljudi, dok je više od 180 povrijeđenih. Odgovornost za napad preuzela je “Islamska država”.

  Podijeli:

  Izdvojene vijesti

  Podmetnuli mu 80.000 dolara, moraju da plate 5.000 KM

  Radio-televizija Republike Srpske i bivši urednik informativnog programa javnog servisa Siniša Mihailović moraju da plate 5.000 maraka novinaru BN televizije Vladimiru Kovačeviću zbog klevete. Prvostepenu...

  Eko fond “obasjao” MG Sunce

  Novembra mjeseca prošle godine Fond za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske donio je odluku o dodjeli finansijskih sredstava (ukupno tri i po...

  Elektrokrajina nezakonito reklamira privatna preduzeća, krivične prijave protiv odgovornih

  U septembru mjesecu prošle godine, javno preduzeće "Elektrokrajina" je uz račune za električnu energiju distribuiralo i letke fondacije "Djeca nam se rađala", u kojoj...

  POVEZANE VIJESTI