Početna  /  Poslanici opozicije najavili proteste zbog Džakulinih kriminalnih zahtjeva
Izdvajamo Republika Srpska

Poslanici opozicije najavili proteste zbog Džakulinih kriminalnih zahtjeva

“Ukoliko ne odustanu od kriminalnog zahtjeva da Uprava za indirektno oporezivanje kupi zgradu za 100 miliona maraka od Mileta Radišića, spremni smo i odlučni da ih zaustavimo protestima i narodnim buntom”, objavila je na svom fejzbuk profilu Jelena Trivić, poslanik PDP-a u Skupštini Republike Srpske.

“Ovo ne bi bio prvi put da protestima tjeramo vlast da odustane od suludih ideja, a sve u skladu sa Ustavom Srpske koji predviđa javni protest kao vid izražavanja stava naroda protiv organa vlasti”, istakla je Trivićeva.

Ona je poručila da su kao narodni poslanici spremni da predvode ove proteste.

“Neka se ne igraju narodnim novcem i našim strpljenjem!”, naglasila je Trivićeva.

Narodni poslanik Nebojša Vukanović na svom blogu objavio je da je sa narodnim poslanicima Jelenom Trivić i Miladinom Stanićem dogovorio da početkom septembra u Banjaluci organizuju mirne i masovne proteste, u skladu sa zakonom.

“Blokiramo sjedište Uprave za indirektno oporezivanje BiH i izvršimo snažan pritisak na Džakulu i druge korumpirane službenike i političare, ukoliko ne odustanu od štetnih poslova i Ugovora, bacanja desetina i stotina miliona maraka na zgradurine, softversku opremu i druge gluposti u vrijeme kada 90% naroda gladuje i jedva sastavlja kraj sa krajem”, naveo je Vukanović.

Izvor: BN

 

0 Shares
0 Shares
Copy link