Trebinje: Fudbalskom klubu “Leotar” blokirano pet računa

TREBINJE – Centralna banka Bosne i Hercegovine objavila je početkom septembra ažurirani spisak vlasnika blokiranih računa na kojem se nalazi 74.837 računa. Na ovoj listi nalazi se veći broj imena fudbalskih klubova iz BiH, a među njima je i trebinjski “Leotar” kojem je blokirano čak pet računa.

FOTO: Arhiva

Ukupan broj firmi kojima je blokiran barem jedan račun sada je 64,017. Zanimljivo, i na ovoj listi nalazi se veći broj imena fudbalskih klubova iz Bosne i Hercegovine kojima su računi blokirani.

Izdvajaju se imena nekih od najpoznatijih domaćih klubova. Tako su Fudbalskom klubu Slavija iz Istočnog Sarajeva blokirana tri računa u UniKredit, Novoj i NLB Banci. Tri računa blokirana su i FK Džaja iz Banjaluke dok je bivšem državnom prvaku Leotaru iz Trebinja blokirano čak pet računa.

Velikih problema u poslovanju ima još jedan bivši prvak BiH – Borac iz Banjaluke koji je jedan od ”lidera” po ovom osnovu sa šest računa blokiranih prema evidenciji Centralne banke.

FK Krajina Cazin ima tri blokirana računa kao i HNK Ljubuški, a istim brojem može se ”pohvaliti” i NK Sloga iz ovog hercegovačkog grada.

 

Autor