Nevesinjac niže pobjede u kvizu Slagalica

NEVESINJE – Već drugu noć za redom gledaoci porodičnog kviza „Slagalica“ na Radio televiziji Srbije imaju priliku da uživaju u znanju Radovana Parovića iz Nevesinja, koji je u večerašnjoj slagalici bez većih problema, rezultatom 103 – 82 porazio protivnika Slavišu Milovanovića.

FOTO: Printskrin
FOTO: Printskrin

Radovan za Moju Hercegovinu kaže da mu je želja bila da se okuša u kvizu i pred kamerama.

,,Prijavio sam se na Slagalicu prvenstveno zbog toga da vidim kakav je osjećaj pred kamerama, da steknem iskustvo pa da se prijavim opet, za koju godinu, kad budem spreman da idem do samog kraja. To je bio prvi javni i prvi nastup u najgledanijem i najstarijem kvizu na ovim prostorima, kroz koji je prošlo mnogo vrhunskih takmičara. Imao sam  veliku tremu, međutim, napravio sam solidan rezultat”, kaže Radovan i dodaje da može da se predstavi i u boljim izdanjima.

Ovaj dvadesetdvogodišnji master student Geoinformatike učestvuje u 99 ciklusu jednog od najpopularnijih tv kvizova u Srbiji, a narednog protivnika dobiće sutra, kada će veliki broj Nevesinjaca biti prikovan za male ekrane i navijati za svoga sugrađanina.

O planovima za budućnost Radovan nije detaljno pričao, ali je istakao da svoju budućnost ne vidi u Nevesinju u kojem trenutno nema posla za osobe iz njegove struke.

Ljubiša Bukvić

Autor