Srđan Govedarica odbranio čast gatačkog kik-boksa na noći spartanaca u Banjaluci

BANJALUKA / GACKO – Sinoć je u banjalučkoj sportskoj dvorani “Obilićevo” održan borilački spektakl koji je imao humanitarni karakter, a sva sredstva su donirana Savezu žena oboljelih od raka dojke “Iskra”. Na reviji je održano 12 mečeva, a posebnu pažnju privukao je dugo očekivani meč teškaša u K1 kategoriji gdje je Srđan Govedarica iz Gacka savladao Bojana Džepinu, favorizovanog reprezentativca Srbije.

srdjan_govedarica
FOTO: Arhiva

Organizatori borilačkog spektakla “Spartan fight night” bili su banjalučki BK i KBK “Sv. Georgije” i KBK ” Drazenko Ninic” iz Banja Luke, a osim ovoga meča organizovna su još četiri profi boks meča i sedam mečeva u K1 disciplini.

Srđan Govedarica je seniorski reprezentativac BiH, trener kik-boks kluba “Ratnik” iz Gacka i vešestruki osvajač medalja na domaćoj i međunarodnoj sceni.

Banjalučkom spartanskom spektaklu prisustvovala su brojna sportska imena i delegati iz regiona i inostranstva, a na kraju je pobjedila humanost, jer su se organizacijom ovog borilačkog spektakla skupila sredstva za borbu protiv opake bolesti, a ženama oboljelim od raka dojke poslata je poruka da nisu usamljene u svojoj borbi.

Ljubiša Bukvić

Autor