Napadnut policajac u Trebinju

TREBINJE – Sinoć je u ulici Vojvode Stepe Stepanovića u Trebinju lice inicijala Đ. R. napalo policajca i nanjelo mu teške tjelesne povrede, saopšteno je iz Policijske uprave (PU) Trebinje. 

Ilustracija (Foto: Moja Hercegovina)

Policijskoj stanici Trebinje je sinoć oko 23:50 časova prijavljeno narušavanje javnog reda i mira ispred ugostiteljskog objekta „Centar“ u ulici Vojvode Stepe Stepanovića.

Odmah po zaprimanju prijave, policijski službenici su izašli na lice mjesta gdje su zatekli lice inicijala S.B. kako fizički napada i vrijeđa druga lica.

Prilikom uspostavljanja narušenog javnog reda i mira, lice inicijala Đ.R. napalo je policijskog službenika i nanijelo mu teške tjelesne povrede.

Licu inicijala S.B. izdat je prekršajni nalog za počinjene prekršaje: „tuča i fizički napad“ i „ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija“, a protiv lica inicijala Đ.R., nakon kompletiranja predmeta biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „napad na službeno lice u vršenju službene radnje”.

Tagovi:
Autor