Let's Dance obilježio 12. rođendan i oduševio Nevesinjce (FOTO)

NEVESINJE – Plesni Klub ‚‚Let's Dance” je večeras pred više stotina sugrađana u Sportskoj dvorani ‚‚Nevesinjka” proslavio dvanaesti rođendan, a različite sekcije su se predstavile koreografijama kojima su osvajali nagrade unutar BiH i na međunarodnoj sceni.

FOTO: Moja Hercegovina

Gosti na večeri koju je organizovao Plesni klub ‚‚Let's Dance” bili su: Plesni studio Flash Mostar, Cheerleading klub Posušje, Cheerleading i plesni klub Heo Bileća, Etno grupa Simonida, dok je najveći aplauz pripao mališanima iz nevesinjskog vrtića ,,Sveta Evgenija carica Milica” i bilećkim bubamarama.

Mališani i oni nešto stariji pokazali su savršeno umijeće, te u večeri prepunoj plesa i akrobacija prikazali samo dio onoga što su uvježbavali u prethodnom periodu.

Plesni klub ‚‚Let's Dance” je u 2016/07 godini osvojio čak 58 medalja čime su potvrdili epitet najreprezentativnijeg predstavnika Nevesinja.

Pokrovitelj manifestacije bila je opština Nevesinje, a iz plesnog kluba su se zahvalili i privrednim subjektima koji su omogućili ovaj događaj, ali i naredno putovanje na Evropsko prvenstvo.

Ljubiša Bukvić

Autor