Počeo je upisni rok u Cerovcu!

U Obrazovnom centru „Cerovac“ raspust se završio i u toku je upis novih polaznika na sljedeće programe:

Kursevi stranih jezika

Mentalna aritmetika SuanPan

NTC obrazovni kutak

Škola matematike Arhimed

KURSEVI STRANIH JEZIKA

OPŠTI I SPECIJALISTIČKI KURSEVI engleskog, italijanskog, njemačkog, ruskog, francuskog i španskog jezika. Grupe su male, svakom polazniku je posvećena posebna pažnja, cijene su pristupačne sa mogućnošću plaćanja na rate. Provjera znanja je besplatna, a nabavka udžbenika, konsultacije, polaganje svih ispita, parcijalnih i završnih, organizuje se u školi.

Podsjećamo vas da je OC „Cerovac“ ovlašten ispitni centar za Cambridge ispite, kao i da pored Britanskog savjeta uspješno sarađuje sa Goethe institutom i Italijanskim kulturnim centrom.

PROGRAM MENTALNE ARITMETIKE SuanPan

za djecu od 5 do 14 godina, na koji se trenutno upisuje peta generacija polaznika. Prijave za ovaj program se mogu vršiti samo tokom ovog upisnog roka jer naknadno uključivanje u postojeće grupe (do januara) nije moguće. Ukoliko niste sigurni da li je SuanPan pravi izbor za vaše dijete, biće nam veoma drago da vam omogućimo prisustvo i učešće na probnom času.

NTC obrazovni kutak

Osnovu NTC sistem učenja predstavljaju savremena naučna otkrića iz oblasti neuronauke i pedagogije sa ciljem razvoja kreativnosti i funkcionalnog znanja djece. Osnivač programa je prof. dr Ranko Rajović, član Mense i Komiteta za darovitu djecu. Profesori i vaspitači OC „Cerovac“ su prošli obuku za NTC sistem učenja i svoje znanje već uveliko praktično primjenjuju u NTC  obrazovnom kutku koji upravo sada vrši upis novih polaznika uzrasta od 3 do 6 godina.

ŠKOLA MATEMATIKE „Arhimed“

S ciljem da matematiku na interesantan i zanimljiv način prestavi djeci, a zatim im na ozbiljan i metodičan način otkrije sve njene tajne, CEROVAC je osnovao Školu matematike ARHIMED.

Sva djeca uzrasta od 6 do 14 godina koja vole matematiku i žele da svoje znanje podignu na viši nivo su dobrodošla. Nastava je organizovana po posebno pripremljenom planu i programu koji prati program matematičkog društva Arhimedes iz Beograda koje već 40 godina šalje u svijet najbolje mlade matematičare. Njihovo iskustvo, principi i metodologija sada su dostupni i djeci u Trebinju i Gacku. Časovi će biti održavani vikendom u terminu koji bude odgovarao malim polaznicima.

ŠKOLA SLIKANJA

vrši upis novih članova koji će se pridružiti ovom programu koji već devetu godinu privlači najmlađe zaljubljenike u kist i boje, a njihov mentor je diplomirani akademski grafičar.

Popusti koje nudi škola:

Dva polaznika iz iste porodice ostvaruju popust od po 5%;

Treći polaznik iz iste porodice ima pravo na godinu dana besplatne nastave;

Popust od 5% imaju i prijašnji polaznici škole;

Studenti i nezaposleni prvu godinu kursa plaćaju mjesečnu ratu u iznosu od 50 KM bez obzira koji nivo pohađaju,

Upis novih polaznika  i nastava tokom cijele školske godine odvijaju se na tri lokacije u Trebinju:

u novim, savremeno opremljenim, prostorijama u naselju Luč, ul. Vuka Karadžića 37b. Prijaviti se možete svakog radnog dana od 8.00 do 15.00 i od 17.00 do 19.00 časova ili nas pozovite na telefon: 059-223-503;

u novim, savremeno opremljenim, prostorijama na Južnom gradskom izlazuHercegnovska bb. Prijaviti se možete svakog radnog dana od 17.00 do 19.00 časova ili nas pozvati na telefon: 059/223-502;

u OŠ „Sveti Vasilije Ostroški“ u Gorici ili nas pozvati na telefon: 059/223-502;

Bileća: Ulica Cara Dušana 6,  Tel: + 387 65 951 761.

Gacko: Solunskih dobrovoljaca 35  Mob: + 387 65 322 340  Mob: + 387 65 270 022

Za više informacija posjetite Web stranicu škole www.cerovac.ba ili nam pišite na e-mail adresu: [email protected]. Potražite nas i na Facebooku i pogledajte naše skorije objave.

Dobro došli!

Autor