Kesić o Karićevoj ponudi: Otvoreni smo za pregovore ukoliko se ispune naši uslovi

Nova epizoda emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem” biće emitovana 18. marta, iako prvobitno najavljena za 11. mart

Foto: Nedeljnik
Foto: Nedeljnik

Zoran Kesić odgovorio je na ponudu Bogoljuba Karića koji je nedavno najavio da će krajem godine pokrenuti BK TV i na kojoj bi voleo da vidi emisiju “24 minuta”. Kesić je, kaže, skeptičan po pitanju uređivačke politike te televizije, s obzirom a to da je Karić blizak sa Aleksandrom Vučićem, ali da su autori satirične emisije otvoreni za sve vrste pregovora, ukoliko im se ispune uslovi.

“Prvi i osnovni je da nikome ne dozvoljavamo cenzuru, miješanje u naš rad ili sugerisanje ko će nam biti gosti. Naša matična kuća sada to ispunjava. Kada bude pokrenuta nova televizija, vidjećemo kako izgleda, a o eventualnom novom angažmanu možemo da pričamo tek nakon nove godine, kada nam istekne ugovor sa TV B92”, rekao je Kesić za dnevni list Danas.

Nova epizoda emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem” biće emitovana 18. marta, iako prvobitno najavljena za 11. mart. Zašto je TV B92 donela odluku da odloži emisiju za jednu nedelju nije poznato ni samom autoru, ali, kako napominje imaju čvrst ugovor sa B92.

“Svake godine potpišemo ugovor na 30 epizoda. Problem je što su nam pauze sve duže. Praktično nismo radili tri mjeseca. Kažu nam ljudi ‘dobro je to, taman da vas se publika zaželi’, ali mi od tog posla i živimo”, kaže Kesić.

Tagovi:
Autor