Duško Vujošević: Ne dirajte Dudu Ivkovića, samo mrtve ribe plivaju niz maticu

Ivković sigurno nije motivisan materijalnim interesima, da ga to zanima, stao bi uz vladajuću stranku. To što Dudu pokušavaju da kompromituju samo govori o patološkoj situaciji koja je stvorena u Srbiji i koju moramo mijenjati, kazao je Vujošević

vujosevic-profimedia-0283705320

Proslavljeni trener Partizana Duško Vujošević kazao je za “Blic” da je duboko revoltiran napadima na Dušana Dudu Ivkovića zbog podrške legendarnog stručnjaka predsjedničkom kandidatu Saši Jankoviću. I Vujošević je javno podržao Sašu Jankovića, ali i apelovao na hrabrost svih građana da stanu iza svog političkog stava i da “podrže kandidata koji je svojim radom pokazao moralnu čvrstinu, dosljednost i hrabrost”.

Ivković sigurno nije motivisan materijalnim interesima, da ga to zanima, stao bi uz vladajuću stranku. To što Dudu pokušavaju da kompromituju samo govori o patološkoj situaciji koja je stvorena u Srbiji i koju moramo mijenjati”.

Duda je zauzeo stav iz dubokog predubjeđenja i iskustva. Podrškom opozicionom kandidatu on ide protiv materijalnih interesa”, navodi Vujošević.

Legenda Partizana kaže da svaki dostojanstven čovjek mora da izađe na glasanje, a javne ličnosti imaju veće obaveze na iznošenje političkog stava i na ocjenu političke situacije. Javno zauzimanje stava pokazuje Dudinu hrabrost i potvrđuje izreku da ‘samo mrtve ribe stalno plivaju niz maticu'”, kazao je Vujošević za Blic, uz opasku da je veoma štetna odluka da se prekine rad parlamenta, da pravna država ne postoji i da u medijima ima dosta cenzure.

Tagovi:
Autor