Ponedjeljak, 20.01.2020
More
  Početna Izdvajamo

  Na Darka Kovačevića pucano u Atini!

  Podijeli:

  Proslavljeni srbijanski fudbaler Darko Kovačević napadnut je ispred svoje kuće u predgrađu Glifada, u Atini, i na njega je pucano, prenose brojni grčki mediji.

  Prema pisanju grčkih medija, napadač je čekao Kovačevića u automobilu marke Smart, a čim ga je ugledao prišao mu je i pucao u njega. Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije se instinktivno sagnuo kada je vidio poštolj i tako izbjegao ozbiljnije povrede, ali se navodi da je povrijedio nogu, samo nije jasno da li je to od metka ili ne.

  Napadač je odmah pobjegao velikom brzom, a policija je u blizini nekadašnjeg aerodroma pronašla zapaljeno vozilo. Policija traga za njim, ali se ne zna ni ko je on, niti motiv napada.

  Policijske snage trenutno obavljaju opsežnu akciju u Atini, dok je Kovačević prebačen u bolnicu.

  Kovačević je tokom trofejne karijere, između ostalog, branio boje Crvene zvezde, Juventusa, Sociedada i Olimpiakosa. Najveći trag je ostavio u pirejskom klubu, sa kojim je osvojio dvije‚ duple krune.

  Za reprezentaciju je igrao deset godina i u tom periodu ostvario 59 nastupa i postigao 10 golova. Donedavno je bio sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije.

  Izvor: N1

  Podijeli:

  Izdvojene vijesti

  Kako da dizelaš bolje upali na niskim temperaturama

  Stigli su minusi, a svi vozači zbog zimskih vremenskih uslova ispaštaju po takvom vremenu i niskim temperaturama, a posebno vozači automobila sa dizelskim gorivom. Kako...

  Podmetnuli mu 80.000 dolara, moraju da plate 5.000 KM

  Radio-televizija Republike Srpske i bivši urednik informativnog programa javnog servisa Siniša Mihailović moraju da plate 5.000 maraka novinaru BN televizije Vladimiru Kovačeviću zbog klevete. Prvostepenu...

  Eko fond “obasjao” MG Sunce

  Novembra mjeseca prošle godine Fond za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske donio je odluku o dodjeli finansijskih sredstava (ukupno tri i po...

  POVEZANE VIJESTI