Početna  /  Bivša žena Šćepanovića optužuje za nasilje
Bosna i Hercegovina Izdvajamo Vijesti

Bivša žena Šćepanovića optužuje za nasilje

Nakon što je policajac Miloje Šćepanović iz Nikšića odlučio da skine uniformu koju je nosio 30 godina, za samo 24 sata postao je heroj u dijelovima crnogorskog društva koji neblagonaklono gledaju na posljednje akte usvojene u crnogorskom parlamentu, koje je danas potpisao i predsjednik Crne Gore Milo Đukanović. Nakon jednog od protesta u Nikšiću, Šćepanović je odlučio da više ne želi da radi u MUP-u, jer se to, kako kaže, kosi sa njegovim uvjerenjima i religijskim stavovima.

Šćepanović je ubrzo dobio izdašne ponude za zaposlenje iz Herceg Novog i Trebinja, a po riječima crnogorskih novinara, podrška dolazi i iz šire dijaspore.

Međutim, nedugo nakon ovih dešavanja, tačnije tokom jučerašnje večeri i danas, bivša supruga Šćepanovića počela je da na svom Fejsbuku iznosi tvrdnje da joj je Šćepanović ostao dužan novac, odnosno da ne plaća alimentaciju, ali što je još interesantnije, da ga je prijavljivala i za nasilje u porodici.

“Čovek je izvarao mene i dete za 9000 eura. Poslala sam mu od prodaje moje očevine kako bi rešila stambeno pitanje za sebe i dete. On je kupuo auto marke Polo, sebi drva, renovirao sprat -a dete i ja na ulicu… sada nemamo ni alimentaciju”, napisala je Šćepanovićeva i okačila dokumente na svom profilu.

Sa druge strane, Šćepanović je za portal Moja Hercegovina izjavio da se ugovorom obavezao na isplatu novca do 2022. godine, a da mu se alimentacija od 210 evra redovno odbija sa računa svakog mjeseca, te da stoga navodi bivše supruge ne stoje.

“To su nebuloze. Možete provjeriti kod MUP-a Crne Gore, neka vam dostave listu od plata, tamo je sve proknjiženo. Meni se svaki mjesec odbija novac za alimentaciju. Zvao sam svog advokata i ona će morati da odgovara za te neistine”, rekao je Šćepanović i dodao da je tačna informacija da ga je bivša supruga prijavila za nasilje u porodici, ali i da je on demantovao njene navode.

Interesantno je da se ove informacije pojavljuju odmah nakon što su pojedini mediji počeli da veličaju Šćepanovićev potez, tačnije otkaz koji je dao MUP-u. Mediji bliski vlastima u Crnoj Gori prenose izjave Šćepanovićeve bivše supruge dok se iz suprotnih tabora čuju komentari da se radi o čistoj propagandi.

Autor: Stefan Blagić