MH SPRINTER:
Republika Srpska / Federacija BiH — 5 Mart, 2013 u 09:30 - Pregledano: 7925 puta - Komentarisano: 0 puta
Poreski dug najvećih dužnika 745 miliona

Spisak najvećih poreskih dužnika u Republici Srpskoj

IZVOR:

AUTOR:

FOTO:

  Banjaluka – Poreska uprava Republike Srpske objavila je juče spisak najvećih poreskih dužnika čiji je dospjeli nenaplaćeni dug na kraju februara iznosio oko 745 miliona maraka. Dužnici Na spisku se našlo 700 pravnih lica, 210 preduzetnika i 140 fizičkih […]

Spisak najvećih poreskih dužnika u Republici Srpskoj

 

Banjaluka – Poreska uprava Republike Srpske objavila je juče spisak najvećih poreskih dužnika čiji je dospjeli nenaplaćeni dug na kraju februara iznosio oko 745 miliona maraka.

Dužnici

Na spisku se našlo 700 pravnih lica, 210 preduzetnika i 140 fizičkih lica sa najvećim neizmirenim poreskim obavezama.

Stari_Novoteks_181420175Zanimljivo je da se među najvećim poreskim dužnicima u Područnom centru Banjaluka nalaze i tri fizička lica čija dugovanja prelaze milion maraka, te čak deset fizičkih lica čija su dugovanja veća od 100.000 maraka.

Najveći dužnik među fizičkim licima je Vojkan Stefanović iz Laktaša koji za porez duguje 2,4 miliona maraka, a slijede ga Boran Malešević iz Banjaluke sa dugom od 1,8 miliona i Goran Karalić iz Gradiške od kojeg poreznici nisu naplatili 1,1 milion KM.

Kada su u pitanju pravna lica najveći dužnik u Srpskoj je trebinjski “Novoteks” koji je u stečaju sa neplaćenih 50,4 miliona maraka poreza. Druge po visini duga su “Šume RS” sa dugom od 20,7 miliona maraka, a slijede Klinički centar Istočno Sarajevo sa 16,7 miliona i “Darko-produkt” iz Laktaša sa 14,7 miliona KM.

GLAS SRPSKE, Marina Čigoja

Objavljeni spisak najvećih dužnika po područnim centrima Poreske uprave RS, na dan 28.02.2013. godine, možete preuzeti OVDJE

Napomena: Strogo je zabranjeno pisati komentare velikim slovima.
Svi komentari su djelo i lično mišljenje naših posjetilaca. Internet magazin Mojahercegovina.com nije odgovoran za njih kao ni za eventualne reakcije. Dalje...
Mojahercegovina.com zadržava pravo da komentare svih korisnika, po ličnom odabiru, u bilo kojem trenutku briše i uklanja sa portala bez prethodne najave.
Mojahercegovina.com zadržava pravo ukloniti svaki komentar koji je uvredljiv, vulgaran, pornografski, prijeteći, rasistički ili šovinistički.
Komentari na portalu su isključivo lično mišljenje naših korisnika, te ni u kojem smislu ne predstavljaju stavove portala Mojahercegovina.com.
Komentarisanjem pristajete na sve gore navedene Uslove korišćenja.
Sakrij.

Facebook komentari

komentara

Nema komentara
Ostavi komentar

Ostavite komentar

Poštovani, usled tehničkih problema nije bilo moguće registrovati se na sajtu i ostavljati komentare. Tehnički problemi su sad uklonjeni. Pozivamo Vas da se registrujete i komentarišete objavljene članke. Neka se i Vaš glas čuje!

Najnoviji članci: