MH SPRINTER:
Trebinje — 3 Maj, 2013 u 16:08 - Pregledano: 1121 puta - Komentarisano: 0 puta

Da li je bilo nepravilnosti tokom raspodjele stipendija u Trebinju? (Video)

IZVOR:

AUTOR:

FOTO:

  TREBINJE – Tek u maju, Komisija za raspodjelu stipendija, objavila je spisak studenata koji su dobili stipendije od grada, ali mnogi sumnjaju da je bilo nepravilnosti u radu Komisije i da su neki studenti oštećeni.  Pogledajte video prilog novinara BN […]

Da li je bilo nepravilnosti tokom raspodjele stipendija u Trebinju? (Video)

 

TREBINJE – Tek u maju, Komisija za raspodjelu stipendija, objavila je spisak studenata koji su dobili stipendije od grada, ali mnogi sumnjaju da je bilo nepravilnosti u radu Komisije i da su neki studenti oštećeni.

stipendije trebinje

 Pogledajte video prilog novinara BN televizije, Nebojše Vukanovića:

Napomena: Strogo je zabranjeno pisati komentare velikim slovima.
Svi komentari su djelo i lično mišljenje naših posjetilaca. Internet magazin Mojahercegovina.com nije odgovoran za njih kao ni za eventualne reakcije. Dalje...
Mojahercegovina.com zadržava pravo da komentare svih korisnika, po ličnom odabiru, u bilo kojem trenutku briše i uklanja sa portala bez prethodne najave.
Mojahercegovina.com zadržava pravo ukloniti svaki komentar koji je uvredljiv, vulgaran, pornografski, prijeteći, rasistički ili šovinistički.
Komentari na portalu su isključivo lično mišljenje naših korisnika, te ni u kojem smislu ne predstavljaju stavove portala Mojahercegovina.com.
Komentarisanjem pristajete na sve gore navedene Uslove korišćenja.
Sakrij.

Facebook komentari

komentara

Nema komentara
Ostavi komentar

Ostavite komentar

Poštovani, usled tehničkih problema nije bilo moguće registrovati se na sajtu i ostavljati komentare. Tehnički problemi su sad uklonjeni. Pozivamo Vas da se registrujete i komentarišete objavljene članke. Neka se i Vaš glas čuje!

Najnoviji članci: