Gacko, Vijesti — 10 Maj, 2013 u 17:02- Komentarisano: 0 puta

Gacko: Konkurs za upis djece u vrtić za 2013/2014. godinu

IZVOR:

AUTOR:

FOTO:

  Roditelji koji su zainteresovani da njihova djeca borave u Dječijem vrtiću Gacko, u radnoj 2013./2014. godini, djecu mogu prijaviti u periodu od 10. maja do 10. juna 2013. godine, do kada je i otvoren konkurs. Uz obrazac prijave koju […]

Gacko: Konkurs za upis djece u vrtić za 2013/2014. godinu

 

Roditelji koji su zainteresovani da njihova djeca borave u Dječijem vrtiću Gacko, u radnoj 2013./2014. godini, djecu mogu prijaviti u periodu od 10. maja do 10. juna 2013. godine, do kada je i otvoren konkurs.

vrtic gacko

Uz obrazac prijave koju će roditelji popuniti u Dječijem vrtiću, roditelj je dužan dostaviti Izvod iz matične knjige rođenih djeteta i ljekarsko uvjerenje od pedijatra. Ljekarsko uvjerenje dječiji doktor će izdavati za vrijeme trajanja konkursa.

Prijave na konkurs se primaju u Dječijem vrtiću Gacko svakim radnim danom od 07:00 do 15:00 sati, u toku trajanja konkursa.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće biti razmatrane.

Sve dodatne informacije o Konkursu roditelji mogu dobiti u prostorijama Dječijeg vrtića Gacko ili na telefon: 059/ 472-750.

Opština Gacko

Napomena: Strogo je zabranjeno pisati komentare velikim slovima.
Svi komentari su djelo i lično mišljenje naših posjetilaca. Internet magazin Mojahercegovina.com nije odgovoran za njih kao ni za eventualne reakcije. Dalje...
Mojahercegovina.com zadržava pravo da komentare svih korisnika, po ličnom odabiru, u bilo kojem trenutku briše i uklanja sa portala bez prethodne najave.
Mojahercegovina.com zadržava pravo ukloniti svaki komentar koji je uvredljiv, vulgaran, pornografski, prijeteći, rasistički ili šovinistički.
Komentari na portalu su isključivo lično mišljenje naših korisnika, te ni u kojem smislu ne predstavljaju stavove portala Mojahercegovina.com.
Komentarisanjem pristajete na sve gore navedene Uslove korišćenja.
Sakrij.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Najnoviji članci: