Bileća, Kultura — 11 Maj, 2013 u 15:32- Komentarisano: 0 puta

Bilećani uživali u vaskršnjem koncertu KUD-a „Zora Hercegovine“

IZVOR:

AUTOR:

FOTO:

  Uz poruku „Radujte se, Hristos Voskrese, nebo, zemlju, sve potrese!“, bilećko Kulturno-umjetničko društvo „Zora Hercegovine“ organizovalo je sinoć vaskršnji koncert u Sportskoj dvorani u Bileći. „Zora Hercegovine“ ovom prilikom uspjela je da okupi šest kulturno-umjetničkih društava na jednom mjestu, […]

KUD "Zora Hercegovine"

 

Uz poruku „Radujte se, Hristos Voskrese, nebo, zemlju, sve potrese!“, bilećko Kulturno-umjetničko društvo „Zora Hercegovine“ organizovalo je sinoć vaskršnji koncert u Sportskoj dvorani u Bileći.

KUD "Zora Hercegovine"

KUD “Zora Hercegovine”

„Zora Hercegovine“ ovom prilikom uspjela je da okupi šest kulturno-umjetničkih društava na jednom mjestu, pa je publika imala priliku da vidi igre iz Šumadije, Vranjskog polja, Leskovca, Bačke…

Koncert je otvorio crkveni hor „Sveti Sava“ iz Bileće, a osim u igri, posjetioci su uživali i u pjesmi u izvođenju Vukmana Vučka Bjelojevića, te uz besjedu „Bog je ljubav, budimo i mi“, koju je govorila pjesnikinja Tijana Trklja.

Posebno oduševljenje izazvali su djevojčica i dječak sa Kosova koji su izveli pjesmu „Gori vatra“ i svojim nastupom osvojili najveće simpatije publike.

Osim „Zore Hercegovine“ u programu su učestvovali KUD „Hercegovina“ iz Petrovog polja, KUD „Abrašević“ iz Čačka, KUD „Kosovski božur“ iz Kosovske Mitrovice“, KUD „Despot Đurađ Smederevac“ iz Smedereva, te KUD „Prosvjeta“ iz Rudog.

Jelena Denda – Moja Hercegovina

Slike sa koncerta ćemo objaviti uskoro…

Napomena: Strogo je zabranjeno pisati komentare velikim slovima.
Svi komentari su djelo i lično mišljenje naših posjetilaca. Internet magazin Mojahercegovina.com nije odgovoran za njih kao ni za eventualne reakcije. Dalje...
Mojahercegovina.com zadržava pravo da komentare svih korisnika, po ličnom odabiru, u bilo kojem trenutku briše i uklanja sa portala bez prethodne najave.
Mojahercegovina.com zadržava pravo ukloniti svaki komentar koji je uvredljiv, vulgaran, pornografski, prijeteći, rasistički ili šovinistički.
Komentari na portalu su isključivo lično mišljenje naših korisnika, te ni u kojem smislu ne predstavljaju stavove portala Mojahercegovina.com.
Komentarisanjem pristajete na sve gore navedene Uslove korišćenja.
Sakrij.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Najnoviji članci: